Joseph

(Case)Joseph
(Content)Renovatie appartement, Brussel
(Completed)Under construction
(Copyright)Collective

Totaalrenovatie van een casco appartment in het centrum van Brussel.

Cases-Joseph

De dagzone komt vooraan, waar het licht doorheen de dag binnenvalt. Achteraan wordt het pand smaller, wat plaats maakt voor meer private ruimtes, de nachtzone. Daartussen zorgt de open bureau en het lavabomeubel met dressing voor een open plan.

De woning werd voorzien van nieuwe ramen en isolatie aan de wanden, naar hedendaagse normen. Daarnaast werd ook vloerverwarming en ventilatie geïnstalleerd.

Joseph
Joseph

Klassieke materialen zoals hout en marmer krijgen een eigentijdse uitstraling door een nieuwe kleur toe te voegen. Warm geprofileerd hout wordt gecombineerd met bordeaux kasten. Een rond eiland uit bordeaux marmer omsluit de  L-vormige keuken. Hier werd gekozen om de visgraatparket in een ronding te laten overgaan in een gietvloer.

Joseph